RTLz op bezoek bij B.V. Beatrixoord!

Op 11 april aanstaande is B.V. Beatrixoord met afdelingen Arbeid en Ergotherapie Thuis in de uitzending bij RTLz in het programma ‘Doe Maar Duurzaam’. Het item wordt a.s. zaterdag uitgezonden om 17:30 uur. Herhalingen vinden plaats op 12 april, 13 april, 15 april, en 17 april.

B.V. Beatrixoord is een innovatief bedrijf dat nauw samenwerkt met het Universitair Medisch Centrum Groningen
(UMCG) en haar Centrum voor Revalidatie (CvR). Met behulp van Triade Investment ondersteunt de BV het UMCG in haar regiofunctie. Dit door een combinatie van zorgproducten in de 2e en 1e lijn aan te bieden waarmee de kwaliteit in de keten gewaarborgd is en de juiste behandeling dicht bij de patiënt wordt aangeboden.

B.V. Beatrixoord heeft de expertise om een stevige brug te slaan tussen de gezondheidszorg en het dagelijkse leven. De kracht van de B.V. Beatrixoord ligt in de aanwezige expertise en de sterke link met het UMCG en het CvR. Met de 2 afdelingen Beatrixoord Ergotherapie Thuis en Beatrixoord Arbeid wordt ingezet op het vergroten van mogelijkheden, zodat een ieder optimaal en duurzaam mee kan doen: thuis, onderweg én op het werk.

Over het programma Doe Maar Duurzaam

Doe Maar Duurzaam is hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidbranche aan bod komen. Bedrijven krijgen in Doe Maar Duurzaam de kans om hun duurzame product of dienst op informatieve wijze te presenteren. In iedere aflevering van Doe Maar Duurzaam wordt er een ander thema centraal gesteld. Zo komen er verschillende onderwerpen aan bod van Techniek tot Agrarisch en van Bouw tot Ondernemen. Duurzaamheid gaat namelijk verder dan de zaken die algemeen bekend zijn, zoals recyclen en zonnepanelen. We schromen niet om actuele topics aan de kaak te stellen en dieper op de materie in te gaan.

Locatie Beatrixoord
Bezoekadres

Dilgtweg 5
9751 ND Haren

Locatie Groningen
Bezoekadres

Verlengde Meeuwerderweg 3
9723 ZM Groningen

Contactgegevens
050 – 361 7428
050 – 361 8160 (fax)
bvbeatrixoord@cvr.umcg.nl