Persbericht

B.V. Beatrixoord gaat samenwerking aan met Impuls

B.V. Beatrixoord groeit! Deze zelfstandige organisatie die nauw samenwerkt met het UMCG en het Centrum voor Revalidatie in Haren breidt uit naar het Europark. Hier neemt zij de klanten van Impuls Revalidatie over. De samenwerking gaat in per 1 februari 2023. Vanaf die datum biedt B.V. Beatrixoord arbeidsrevalidatie en re-integratie dienstverlening aan op de locatie van Impuls aan de Verlengde Meeuwerderweg.

Impuls revalidatie heeft besloten te stoppen met het aanbieden van revalidatietrajecten vanwege de problematiek die zij had om deze trajecten door de zorgverzekeraars gefinancierd te krijgen. De capaciteit die beschikbaar komt wordt door B.V. Beatrixoord ingevuld. Niet alleen met een extra locatie, maar ook enkele medewerkers van Impuls Revalidatie gaan mee.

Ronald Stevens, directeur B.V. Beatrixoord: ‘Met deze uitbreiding versterken we onze afdeling Beatrixoord Arbeid en blijven we toegankelijk voor de patiënten en voor onze huidige en toekomstige verwijzers. Impuls revalidatie is al tientallen jaren een begrip, de dienstverlening wordt door haar klanten hoog gewaardeerd. Cruciale arbeids- en re-integratiedienstverlening blijft op deze manier voor iedereen in de regio beschikbaar.’

Impuls blijft actief op het gebied van fysiotherapie en preventie. B.V. Beatrixoord heeft al een afdeling Beatrixoord Leefstijl. Nadrukkelijk zullen de twee partijen de samenwerking op het gebied van preventie opzoeken en deze mogelijk in de komende jaren verder uitbouwen.

In een eerder stadium zijn klanten van Winnock, een vergelijkbare re-integratiedienstverlener al bij B.V. Beatrixoord ondergebracht. Medisch specialistische revalidatie blijft vanzelfsprekend beschikbaar bij het UMCG Centrum voor Revalidatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Lucienne van der Meer

Manager B.V. Beatrixoord

06-25646450